گروه علمی:پرخوری و مصرف زیاد غذاهای سنگین می تواند سلامت گوش های ما را تهدید کند.گوشها هم مانند دیگر اعضای بدن، کمکم فرسوده میشوند و شنوایی ما، تحتتأثیر عوامل مختلف دچار کاهش میشود. گوش شما، بدون مراقبت درست، ممکن است خیلی زودتر از شما پیر شود.برای حفظ سلامت گوش لازم است ...
گروه علمی: امروزه در کشورهای مختلف مشکلات مرتبط با شنوایی در حال افزایش است که این موضوع نه تنها افراد مسن بلکه افراد در سنین پایینتر را هم با چالش و مشکلات زیادی رو به رو می کند. کاهش شنوایی تأثیر مستقیم بر روی کیفیت زندگی افراد دارد، چرا که افراد میخواهند در اجتماع باشند و با دیگران ارتباط ...
گروه علم و فناوری: پژوهشگران دانشگاه بازل (University of Basel) سوئیس در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند نویز (سر و صدای) سفید میتواند حس شنوایی را بهبود بخشد.
گروه علمی: محققان موسسه پلیتکنیک فدرال لوزان(EFPL) موفق به ساخت یک ماده جدید برای کاشت در ساقه مغز و به منظور بازیابی شنوایی در بیمارانی که گوش درونی آنها آسیب دیده است، شدهاند.
گروه علم و فناوری: محققان روشی جدید برای رشد مجدد برخی سلول های گوش انسان موسوم به سلول های حسگر مو ابداع کرده اند که با رشد آنها قدرت شنوایی به گوش بازمی گردد.
گروه جامعه: عضو هیات مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران، گفت: روزانه بیش از ۲۰ نوزاد کم شنوا در کشور متولد می شود که برخی از آنها زمان طلایی تشخیص و کنترل اختلالات شنوایی را از دست می دهند.
گروه علم و فناوری: با پیشرفت فناوری های نوین، مرزهای ناتوانی برای افراد کم توان و مبتلا به بیماری هایی مانند ناشنوایی شکسته شده است. هر روز فناوری هایی برای کمک به عادی شدن زندگی آنها عرضه می شود.